2001-11-15, Proefdieren bevrijdt uit Erasmus

Het DierenBevrijdingsFront heeft op klaarlichte dag 11 dieren weg gehaald uit de Erasmus universiteit. Hieronder de volledige verklaring.

Donderdag 15 november hebben leden van het DBF op klaarlichte dag negen muisjes en twee ratten bevrijd uit de Erasmus Universiteit Rotterdam. Verder werden foto´s van afgedankte dieren genomen die letterlijk als oud vuil werden weggegooid.

Het DBF betrad omstreeks twaalf uur ´s middags de universiteit en kon zonder dat er vragen gesteld werden, verdieping na verdieping grondig verkennen. Op de zeventiende verdiepening vond het DBF in een koelcel een ton van 150 cm hoog tot aan de rand gevuld met lijken van onder andere een aantal biggetjes. Op de veertiende verdieping vond het DBF een kamer vol ratten waarvan twee de kans kregen op een beter leven. Alle twee de dieren maken het op dit moment uitstekend. Op de vijfde verdieping trof het DBF in een aparte kamer negen muisjes op elkaar gepakt in een kooitje. Deze waren waarschijnlijk al het slachtoffer van wrede experimenten. Ook deze dieren hebben een betere plek gevonden.

Het DBF/ALF zal blijven strijden voor de vrijheid van alle dieren op plekken waar deze misbruikt, mishandeld, gemarteld en vermoord worden en zal absoluut niet terugdeinzen om hiervoor haar eigen vrijheid op te geven. De aktie dragen we op aan onze onlangs overleden dierenvriend Barry Horne die tot aan zijn dood voor dieren bleef vechten. R.I.P.

For animal liberation,
DBF

DBF bevrijdt dieren uit Erasmus.jpeg
DBF bevrijdt dieren uit Erasmus
DBF bevrijdt dieren uit Erasmus
DBF bevrijdt dieren uit Erasmus
DBF bevrijdt dieren uit Erasmus
DBF bevrijdt dieren uit Erasmus
previous arrow
next arrow