Juridische info

Het Vrije Dier (hierna te noemen, ”VD”) is een op zichzelf staande groep met als doel het naar buiten brengen van nieuws, interviews en onderzoeken omtrent dierenrechten, dierenbevrijding, dierenleed, veganisme en activisme. De focus ligt hierbij op het activisme. VD maakt hierbij gebruik van een breed scala aan bronnen, van persoonlijk verkregen informatie tot andere nieuwswebsites en van ingestuurde berichten tot berichten op social media. VD kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de correctheid van de geschreven informatie. Indien informatie volgens derden incorrect blijkt te zijn is het verzoek om contact op te nemen. VD is te allen tijde bereid om in conclaaf te gaan.

De berichten op deze website weerspiegelen niet perse de mening van de schrijvers. VD ziet zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen die het publiceren van bepaalde berichten kunnen hebben. Eveneens is het niet de bedoeling van VD om mensen aan te zetten (of te weerhouden van) tot het uitvoeren van acties in welke vorm dan ook.

Afbeeldingen en dergelijke kunnen afkomstig zijn van een derde partij. Indien u van mening bent dat uw copyright met het gebruik van een specifiek bestand geschonden is, neem dan contact op met VD via info@hetvrijedier.nl .